35

Όπως το 3ο, έτσι και το 5ο φεστιβάλ θα φιλοξενήσει έκθεση κόμιξ με θέμα «Τώρα κοντά: Το κοντινό μας μέλλον» (το θέμα δηλ. του φεστιβάλ).

Οι συμμετέχοντες μπορούν να στείλουν

  • από ένα μονοσέλιδο σκίτσο με ή χωρίς λεζάντα (ή «μπαλονάκι», ό,τι θέλετε)
  • ως μια μικρή ιστορία λίγων σελίδων (δεν καθορίζουμε επακριβώς ανώτατο όριο, αλλά για πρακτικούς λόγους θα ήταν καλό να μην περάσουμε τις 5-6 σελίδες)

με όλα -φυσικά- τα ενδιάμεσα μεγέθη και είδη.

Για τους εξοικειωμένους με την Ερμούπολη και τους χώρους μας, να θυμίσουμε ότι η ανάλογη έκθεση του 3ου φεστιβάλ είχε παρουσιαστεί στην κεντρική αίθουσα τέχνης. Φέτος η καινοτομία είναι ότι η έκθεση θα παρουσιαστεί σε δύο μορφές

  • «συμβατικά», σε αίθουσα τέχνης, όπου φυσικά όλα τα έργα θα είναι συγκεντρωμένα
  • σε συνεργαζόμενα καφέ / εστιατόρια κλπ. όπου τα έργα θα εκτεθούν στα τραπέζια. Έτσι, θα έχουν τη δυνατότητα να τα διαβάσουν και απλοί περαστικοί, άνθρωποι που δεν γνωρίζουν για το φεστιβάλ ή άλλοι που δεν θα έρχονταν στην αίθουσα τέχνης

Περιττό βέβαια να προσθέσουμε ότι τα έργα θα πρέπει να είναι πρωτότυπα και αδημοσίευτα, ενώ τα πνευματικά τους δικαιώματα (το αυτονόητο γράφω) παραμένουν στους δημιουργούς για κάθε χρήση μετά τη λήξη του φεστιβάλ.

Προθεσμία παράδοσης: ως  τις 9 Οκτωβρίου 2009 (για να προλάβουμε να ετοιμάσουμε τους χώρους και να συνεννοηθούμε με τις επιχειρήσεις που θα φιλοξενήσουν τα έργα).

Advertisements